ΆρθραΔήμος ΚαρδίτσαςΑιτήσεις για χρήση των Κλειστών Γυμναστηρίων από τους αθλητικούς συλλόγους


Αιτήσεις για χρήση των Κλειστών Γυμναστηρίων από τους αθλητικούς συλλόγους


21/09/2015

Καλούνται οι σύλλογοι οι οποίοι επιθυμούν να τους παραχωρηθούν προπονητικές ώρες στα κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Καρδίτσας να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία των Σχολικών Επιτροπών το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 25/9/2015. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Ι-20 στη Δημοτική Αγορά Καρδίτσας.

Επί της ουσίας τώρα: Επισημαίνω ότι η φετινή κατανομή δε θα είναι εύκολη και θα απαιτηθεί πνεύμα αμοιβαίων υποχωρήσεων. Ως εκ τούτου η λογική του να ζητάμε στην αίτησή μας υπερβολικά πράγματα ώστε να πάρουμε κάτι λιγότερο είναι λανθασμένη και δε θα αποτελέσει τη βάση της σκέψης μας.

Τα στοιχεία που θα συνεκτιμηθούν για την όσο το δυνατό ορθολογικότερη κατανομή των ωρών έχουν να κάνουν με τις ανάγκες που επιβάλλει η μαζικότητα των συλλόγων σε συνδυασμό με κάποια μετρήσιμα μεγέθη όπως η υπόσταση και δομή συλλόγου (καταστατική λειτουργία από πρωτοδικείο), η ένταξη σε Ομοσπονδία, η ύπαρξη αγωνιστικών τμημάτων και οι διακρίσεις είτε των σωματείων είτε των αθλητών τους, όπως είναι η κλήση αθλητών σε εθνικές ομάδες. Θα συνυπολογιστούν επίσης η εντοπιότητα και η παλαιότητα του σωματείου.

Υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με τη βούληση του Δημοτικού Συμβουλίου όλοι δικαιούνται ώρες, ακόμη και οι ερασιτέχνες που δεν πληρούν αυτά τα κριτήρια, απλά θα έχουν λιγότερες σε σχέση με τους Συλλόγους που τα πληρούν.

Σε κάθε περίπτωση, η καταβολή του μικρού τιμήματος που θα αντισταθμίσει τις δαπάνες των Σχολικών Επιτροπών είναι επιβεβλημένη επί ποινή αποκλεισμού. Σωματείο που δεν επιθυμεί να καταβάλλει τη συμμετοχή του θα αποκλείεται από το πρόγραμμα καθώς το θέμα είναι ιδιαίτερα λεπτό. Δεν επεκτείνομαι για ευνόητους λόγους.

Η καλή διάθεση της διοίκησης αλλά και των Σχολικών Επιτροπών για συνεργασία με τα σωματεία είναι δεδομένη. Ελπίζω το πρόγραμμα να κλείσει και φέτος εύκολα και αμοιβαία αποδεκτά ώστε από την 1η Οκτωβρίου να λειτουργήσουμε τα γυμναστήρια με το καινούριο ωράριο.

21/9/2015άλλα άρθρα στην κατηγορία Δήμος Καρδίτσας


27/04
2019
27/04/2019
25/04
2019
25/04/2019
23/04
2019
23/04/2019

προβολή όλων των άρθρων της κατηγορίας

στείλτε μου ένα email

επικοινωνήστε μαζί μου κάνοντας χρήσης της παρακάτω φόρμας.