ΆρθραΔήμος ΚαρδίτσαςΟργανώνεται και προστατεύεται η στάθμευση μοτοσικλετών στο κέντρο της Καρδίτσας. [...]


Οργανώνεται και προστατεύεται η στάθμευση μοτοσικλετών στο κέντρο της Καρδίτσας. 10ήμερη ενημερωτική εκστρατεία.


15/01/2016

Δήμος Καρδίτσας και Σύλλογος Μοτοσικλετιστών έχοντας προστατεύσει με “κορίνες” τις θέσεις στάθμευσης δικύκλων, καλούν τους οδηγούς μηχανοκίνητων δικύκλων να χρησιμοποιούν αποκλειστικά και μόνο αυτές τις 300 και πλέον δωρεάν θέσεις στάθμευσης που βρίσκονται σε 22 σημεία κεντρικών οδών της πόλης

Τέλος στην ανεξέλεγκτη στάθμευση μηχανοκίνητων δικύκλων σε πλατείες, πεζοδρόμους, πεζοδρόμια και θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης στην πόλη της Καρδίτσας επιδιώκει να βάλει ο Δήμος Καρδίτσας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα προχώρησε στην οριοθέτηση με πλαστικές κορίνες 300 θέσεων δωρεάν στάθμευσης δικύκλων σε 22 σημεία κεντρικών οδών της πόλης. Οι θέσεις αυτές, στην συντριπτική τους πλειοψηφία είχαν καθοριστεί με παλαιότερες αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων, όπως όμως αποδείχθηκε στην πράξη, λόγω της απουσίας προστατευτικών, αλλά και της “απροθυμίας” πολλών μοτοσικλετιστών να κάνουν χρήση, οι θέσεις αυτές καταλαμβάνονταν από αυτοκίνητα.
Την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να αντιμετωπίσει την ανεξέλεγκτη στάθμευση των μηχανοκίνητων δικύκλων στηρίζει πλήρως και ο Σύλλογος Μοτοσικλετιστών Καρδίτσας, όπως επιβεβαιώθηκε και στην συνάντηση του Δημάρχου με τον Πρόεδρο του Σ.ΜΟ.Κ. κ. Ηλ. Βαλταδώρο και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Νικ. Ράϊκο. Μάλιστα Δήμος Καρδίτσας και Σ.ΜΟ.Κ. θα πραγματοποιήσουν κοινή ενημερωτική καμπάνια το επόμενο δεκαήμερο, με τη διανομή εντύπου που θα απευθύνεται σε όλους τους μοτοσικλετιστές, τους οποίους θα καλούν να χρησιμοποιούν στο εξής αποκλειστικά και μόνο τις συγκεκριμένες θέσεις για τη στάθμευση των οχημάτων τους.
Μετά τη λήξη της παραπάνω ενημερωτικής εκστρατείας όπως ανέφερε ο κ. Αλεξάκος θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι των αρμοδίων υπηρεσιών για τη βεβαίωση παραβάσεων σε όσους συνεχίσουν και να σταθμεύουν σε πλατείες, πεζοδρόμους και θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης.

Ανοιχτή επιστολή προς τους μοτοσικλετιστές
Ειδικότερα στο ενημερωτικό έντυπο θα αναφέρονται τα εξής:

“Φίλε μοτοσυκλετιστή
Στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής για την βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στο κέντρο της Καρδίτσας προχωρήσαμε το τελευταίο διάστημα στην τοποθέτηση πλαστικών κορινών σε 22 σημεία κεντρικών οδών, οριοθετώντας 300 περίπου θέσεις ΔΩΡΕΑΝ στάθμευσης των μηχανοκίνητων δικύκλων.
Θέσεις που συνήθως μέχρι σήμερα καταλαμβάνονταν στην πλειοψηφία τους από αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα εσύ και οι άλλοι μοτοσικλετιστές να αναγκάζεστε πολλές φορές να σταθμεύετε σε σημεία, όπου απαγορεύεται η στάθμευση και συχνά να βεβαιώνονται σε βάρος σας κλήσεις από τα αρμόδια όργανα της ΕΛ.ΑΣ ή τη Δημοτική Αστυνομία.
Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μοτοσικλετιστών Καρδίτσας από 13-23 Ιανουαρίου πραγματοποιούμε μια 10ήμερη εκστρατεία ενημέρωσης και σε καλούμε στο εξής να χρησιμοποιείς για τη ΔΩΡΕΑΝ στάθμευση του οχήματός σου τις συγκεκριμένες θέσεις.
Επισημαίνουμε ότι όσοι συνεχίσουν και μετά τη λήξη της παραπάνω ενημερωτικής εκστρατείας να σταθμεύουν σε πλατείες, πεζοδρόμους, θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης χωρίς κάρτα, θα ελέγχονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τις παραβάσεις τους.”άλλα άρθρα στην κατηγορία Δήμος Καρδίτσας


27/04
2019
27/04/2019
25/04
2019
25/04/2019
23/04
2019
23/04/2019

προβολή όλων των άρθρων της κατηγορίας

στείλτε μου ένα email

επικοινωνήστε μαζί μου κάνοντας χρήσης της παρακάτω φόρμας.