ΆρθραΔήμος ΚαρδίτσαςΤο θέμα 28 του σημερινού ΔΣ


Το θέμα 28 του σημερινού ΔΣ


04/10/2016

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και επειδή σήμερα δέχτηκα ορισμένες παρατηρήσεις από ένα φίλο:

1. Σήμερα στο ΔΣ εισηγούμαστε την καταβολή του αντιτίμου το οποίο απαιτείται για την εγκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο κτίσμα του Δήμου που έχει παραχωρηθεί στην ΕΠΣΚ. Το κόστος αυτό ανήκει στο Δήμο καθώς αφορά στον εξοπλισμό της αναμονής που βαρύνει τον ιδιοκτήτη.

2. Για τη σύνδεση του κτιρίου στο Δίκτυο Διανομής Χαμηλής Τάσης και την εγκατάσταση του μετρητή απαιτείται η κατασκευή επέκτασης του υφιστάμενου δικτύου. Πρόκειται λοιπόν για το κόστος της επέκτασης των 1030 ευρώ που μας βαρύνει.

3. Από εκεί και πέρα και εφόσον η ΕΠΣΚ επιθυμεί την ηλεκτροδότηση του κτιρίου οφείλει να προσκομίσει στη ΔΕΔΔΗΕ όλα τα απαιτούμενα έγγραφα ώστε να συνάψει συμβόλαιο και να ηλεκτροδοτήσει το κτίριο. Για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο το κτίριο είναι παραχωρημένο στην ΕΠΣΚ οι λογαριασμοί του ρεύματος θα εκδίδονται στο όνομα της ΕΠΣΚ. Η νομιμότητα των εγγράφων που θα προσκομίσει η ΕΠΣΚ στη ΔΕΔΔΗΕ αφορά αποκλειστικά και μόνο την ΕΠΣΚ.

4. Με τη λήξη του παραχωρητηρίου ο Δήμος θα αποφασίσει εάν διατηρήσει ο ίδιος τις εγκαταστάσεις ή εάν συνάψει παραχωρητήριο εκ νέου με την ΕΠΣΚ ή με κάποιον άλλο φορέα. Σε κάθε περίπτωση ο επόμενος φορέας, εάν θα υπάρξει, θα αναλάβει την υποχρέωση σύναψης συμβολαίου με τη ΔΕΔΔΗΕ.

5. Ο Δήμος Καρδίτσας, επιδεικνύοντας εμπράκτως την καλύτερη διάθεση έναντι του θεσμικού φορέα του ποδοσφαίρου στο Νομό μας ισορροπεί ανάμεσα στην ανάληψη των υποχρεώσεών του και στην προάσπιση των συμφερόντων του με τρόπο αποτελεσματικό. Όσοι αναζητούν σκάνδαλα μάλλον χάνουν το χρόνο τους…άλλα άρθρα στην κατηγορία Δήμος Καρδίτσας


27/04
2019
27/04/2019
25/04
2019
25/04/2019
23/04
2019
23/04/2019

προβολή όλων των άρθρων της κατηγορίας

στείλτε μου ένα email

επικοινωνήστε μαζί μου κάνοντας χρήσης της παρακάτω φόρμας.