ΆρθραΔήμος ΚαρδίτσαςΤο αίτημα της ερασιτεχνικής Αναγέννησης


Το αίτημα της ερασιτεχνικής Αναγέννησης


07/07/2017

Το γήπεδο του Αγίου Νικολάου έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Καρδίτσας μέχρι το 2023 στην ΕΠΣΚ με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και συμβόλαιο το οποίο έχει ένα μόνο όρο: Να ξεκινήσουν (γενικά και αόριστα) εντός των πρώτων τριών ετών κάποιες εργασίες. Ως εκ τούτου, όποιος επιχειρήσει να «λύσει» το συμβόλαιο αυτό απλά θα γελοιοποιηθεί εφόσον εισέλθει σε έναν τριετή τουλάχιστον δικαστικό αγώνα που θα οδηγήσει στη διατήρηση του σημερινού καθεστώτος.

Το αίτημα της ερασιτεχνικής Αναγέννησης θα εξεταστεί λοιπόν σε δυο διακριτά επίπεδα.

Το πρώτο είναι το οικονομικοπολιτικό πλαίσιο που θέτει η «αρχαιοτέρα» της πόλης μας. Ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας έχει μια καθαρή θέση. Πιστεύει ότι από τη σημερινή διοίκηση δεν έχει να λαμβάνει. Έχει δίκιο. Δεν είμαστε αρκούντως διεφθαρμένοι ώστε να διοχετεύουμε τα χρήματα των συνδημοτών μας σε εφημερίδες για να μας λιβανίζουν. Έτσι αποφάσισε να κηρύξει πόλεμο στη σημερινή διοίκηση, ποντάροντας στον ήπιο χαρακτήρα του Δημάρχου και στην ιώβειο υπομονή του. Ως αληθινή «αρχαιοτέρα», γνωρίζοντας καλά το παιχνίδι, πουλάει οπαδιλίκι σε μια ομάδα για την οποία ουδόλως ενδιαφέρεται, προσπαθώντας να στρέψει μικρά παιδιά εναντίον μας ώστε να μας ασκήσει πίεση.

Παλιά παιδιά! Παλιά οι αιρετοί φοβόταν τις εφημερίδες! Οι επόμενες εκλογές θα είναι οι τελευταίες που θα πραγματοποιηθούν υπό το σημερινό καθεστώς. Στις μεθεπόμενες δε θα υπάρχουν, ιδιαίτερα αυτές που παριστάνουν τις ψυχοπονιάρες αλλά πατάνε στον λαιμό τον κοσμάκη που πηγαίνει με μια αγγελία στο χέρι και όταν το αφεντικό διαπιστώνει ότι δεν έχουν τα τριάντα ευρώ που ζητάει τους πετάει έξω με τις κλωτσιές. Μιλάμε για τόση συμπόνια! Το καλό με την κρίση είναι ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο των ΜΜΕ, αφήνοντας στο περιθώριο τα μέσα που δεν έχουν καμία απολύτως ηθική αρχή.

Το δεύτερο επίπεδο είναι το αθλητικό. Όταν θα ξεκαθαριστεί το οικονομικοπολιτικό πλαίσιο, τότε θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση στο θέμα της ερασιτεχνικής Αναγέννησης, δίχως την «προστασία» που δίνουν οι εκδότες/προστάτες που ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για δύο πράγματα: τα λεφτά και τα χρήματα!

7/7/2017άλλα άρθρα στην κατηγορία Δήμος Καρδίτσας


27/04
2019
27/04/2019
25/04
2019
25/04/2019
23/04
2019
23/04/2019

προβολή όλων των άρθρων της κατηγορίας

στείλτε μου ένα email

επικοινωνήστε μαζί μου κάνοντας χρήσης της παρακάτω φόρμας.