ΆρθραΔήμος ΚαρδίτσαςΑνακοίνωση υποψηφιότητας με τον Συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας»


Ανακοίνωση υποψηφιότητας με τον Συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας»


27/04/2019

Tsilimigas-ok(1)

Στη βάση ενός αταλάντευτου πλαισίου αξιών με κυρίαρχη ιδέα την αρχή των συγκεκριμένων θητειών και όχι την ατέρμονη παρουσία στα δημόσια αξιώματα, αποφάσισα να κλείσω τον κύκλο μου στο Δήμο Καρδίτσας. Όταν δεν είσαι επαγγελματίας πολιτικός αλλά οι συνδημότες σου έχουν αναθέσει τη μέγιστη τιμή των τριών θητειών, έρχεται η ώρα που αναλογίζεσαι τις περιστάσεις. Δώδεκα δύσκολα χρόνια στον Δήμο Καρδίτσας, εννιά από τα οποία στη διοίκηση. Η συνέχεια; Ιδιωτεύεις ή αξιοποιείς την εμπειρία;

Γεννάδιος Γιάννης__4

Αγαπητή συντοπίτισσα, αγαπητέ συντοπίτη,

υπηρετώντας πιστά και εμπράκτως την αρχή των θητειών, διεκδικώ τη στήριξή σου στον επόμενο βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως φυσιολογική εξέλιξη μιας υπεύθυνης πορείας.

Έχοντας συνειδητοποιήσει πλήρως τις ευθύνες που απορρέουν από τη δύναμη της στήριξής σου, αποφασισμένος να πραγματοποιήσω όλα όσα απαιτούνται ώστε να ζήσουμε μαζί τις αλλαγές που η Περιφέρειά μας έχει ανάγκη, ζητώ να συνδυάσουμε την εντολή σου με το πλαίσιο των αρχών που σταθερά διέπει τη δημόσια παρουσία μου και δεν διαπραγματεύτηκα ποτέ. Ένα πλαίσιο αρχών που μου επέβαλε να ασκήσω πολλαπλά καθήκοντα διοίκησης δίχως στίγματα καθώς και να αντιπολιτευτώ με παρρησία, όταν τοποθετήθηκα στην αντιπολίτευση.

Το ίδιο πλαίσιο αρχών μου επιβάλλει να ευχαριστήσω εγκάρδια τον κ. Νίκο Τσιλιμίγκα για την τιμητική του πρόταση αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Παράλληλα, μου επιτρέπει το θάρρος να ζητήσω τη στήριξή σου ώστε να συνεχίσουμε μαζί μια διαυγή πορεία, βασισμένη στις αρχές της διακήρυξης του Συνδυασμού «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας» με επικεφαλής τον καθηγητή Νίκο Τσιλιμίγκα.

Με τιμή

Γιάννης Γεννάδιος
Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Καρδίτσας
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Καρδίτσαςάλλα άρθρα στην κατηγορία Δήμος Καρδίτσας


25/04
2019
25/04/2019
23/04
2019
23/04/2019
11/09
2018
11/09/2018

προβολή όλων των άρθρων της κατηγορίας

στείλτε μου ένα email

επικοινωνήστε μαζί μου κάνοντας χρήσης της παρακάτω φόρμας.