ΆρθραΠεριφέρεια ΘεσσαλίαςΝίκος ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΣ. Οι Εκλογές στις 26 Μαΐου 2019 είναι για [...]


Νίκος ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΣ. Οι Εκλογές στις 26 Μαΐου 2019 είναι για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δεν είναι βουλευτικές – κομματικές!!!


13/05/2019

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα φίλων, συμπολιτών και κάποιων πολιτικών δυνάμεων, κατεβαίνω υποψήφιος Περιφερειάρχης στις προσεχείς εκλογές. Η απόφασή μου είναι συνειδητή και ώριμη. Συντάσσεται δε με την έμφυτη “αρρώστια” μου να προσφέρω υπηρεσίες στο συνάνθρωπο και στην κοινωνία. Νοιώθω την ευθύνη της δικής μου γενιάς απέναντι στη νέα γενιά των παιδιών μας που είναι καταδικασμένη να ζήσει σε ένα “θολό” μέλλον, με την ανεργία και την ανασφάλεια να βαραίνουν.

Είναι ευνόητο πως όπως όλες οι εκλογές, και αυτές για την τοπική αυτοδιοίκηση, έχουν πολιτικό χαρακτήρα. Ωστόσο, δηλώνω ξεκάθαρα πως δεν έχω υπογράψει κάποιο συμβόλαιο “κομματικής υποταγής” και δεν πρόκειται τυφλά να υπηρετήσω πολιτικές σκοπιμότητες που δεν συνάδουν με τις αρχές μου.

Η υποψηφιότητά μου θέλω να είναι υπερκομματική όπως “υπερκομματική” είναι και η μέχρι τώρα προσφορά μου ως Διευθυντής στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Υπηρετώ τον κάθε πάσχοντα συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, πάντα με υπευθυνότητα και ανιδιοτέλεια, χωρίς πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές ή φυλετικές διακρίσεις. Στην ίδια ακριβώς βάση θα ήθελα να είναι η όποια υποστήριξη και ηθική ανταμοιβή μου με την ψήφο των συμπολιτών Θεσσαλών.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρειάζεται ανανέωση με κάτι καινούργιο και αχρωμάτιστο πολιτικά, απαλλαγμένο από τη μιζέρια της γραφειοκρατίας και της πολιτικής σκοπιμότητας που τόσα πολλά αδιέξοδα δημιούργησαν μέχρι τώρα.

Θέλω να πιστεύω πως θα είμαι ο επόμενος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας…άλλα άρθρα στην κατηγορία Περιφέρεια Θεσσαλίας


14/02
2022
14/02/2022
11/02
2022
11/02/2022
08/02
2022
08/02/2022

προβολή όλων των άρθρων της κατηγορίας

στείλτε μου ένα email

επικοινωνήστε μαζί μου κάνοντας χρήσης της παρακάτω φόρμας.