ΆρθραΔημοτική Ανανέωση - Δήμος ΚαρδίτσαςΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΟΥΦΛΑΚΟ


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΟΥΦΛΑΚΟ


03/03/2013

Λοιπόν τα ψέμματα πρέπει να τελειώνουν. Ο πρώτος δημότης ψεύδεται ασύστολα και προκαλεί θλίψη η ένδεια των επιχειρημάτων. Λες και γράφει σε τρίτο πρόσωπο. Λες και κάποιος άλλος γράφει γι’ αυτόν. Αγγίζει τη χυδαιότητα ο τρόπος με τον οποίο απαντά σε δημοσιεύματα. Υποννοούμενα, έμμεσες απειλές, ειρωνείες… ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΘΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!!!!!! Είχα γράψει και πριν καιρό για την ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗς ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Δυστυχώς δεν έχει φρένο…

Πάντως οι καφενειακού τύπου απαντήσεις στην κριτική που γίνεται, πιστεύω ότι δεν είναι από αφέλεια. Είναι επίτηδες. Είναι συμβουλές ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ καθώς είναι ασορτί με την αγριότητα της εποχής μας. Οπως αυτές προεκλογικά. Σακάκι στον ώμο, “Έχετε δει πιο βρώμικη πόλη”, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΠΛΙΘΙΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ,κλπ,κλπ,κλπ.

Προσωπικά επαναλαμβάνω μόνον το εξής: ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ. Και τότε θα αποδειχτεί ότι το ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ.

Ως τότε συνεχίστε στο ΝΙΡΒΑΝΑ σας. Όπως είπε ο Λουίτζι Πιραντέλλο “Έτσι είναι κ. δήμαρχε αν έτσι νομίζετε”. Ομως ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ κάποτε ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.

Βασίλης Σουφλάκος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καρδίτσας

Παρασκευή, 01/03/2013άλλα άρθρα στην κατηγορία Δημοτική Ανανέωση - Δήμος Καρδίτσας


28/08
2013
28/08/2013
23/08
2013
23/08/2013
23/08
2013
23/08/2013

προβολή όλων των άρθρων της κατηγορίας

στείλτε μου ένα email

επικοινωνήστε μαζί μου κάνοντας χρήσης της παρακάτω φόρμας.