ΆρθραΔήμος ΚαρδίτσαςΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


05/03/2013

Σήμερα έχουμε δημοτικό συμβούλιο. Εκτός από το θέμα του Κολυμβητηρίου, για το οποίο βέβαια θα ρωτήσουν και άλλοι σύμβουλοι, κατέληξα στις παρακάτω δυο ερωτήσεις.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. Σε πρόσφατο κείμενο της διοίκησης ισχυριστήκατε ότι επί της προηγούμενης διοίκησης του δήμου καθιερώθηκε αντιμισθία σε δέκα ΝΠ.

Επειδή έχω τη διάθεση να σας βοηθήσω αρχίζω την καταμέτρηση: Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, Αθλητικός Οργανισμός. Μπορείτε να συνεχίσετε με τα υπόλοιπα οκτώ ΝΠ ή απλά ο συντάκτης του κειμένου και σε αυτό το σημείο δεν ήξερε τι έγραφε;

2. Πρόσφατα δώσατε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία με σκουπόξυλα και μπαταρίες που κατασχέσατε και ένα κείμενο στο οποίο ως διοίκηση καμαρώνατε για την πάταξη του παραεμπορίου. Το ίδιο επαναλάβατε την ημέρα της δημοσίευσης του άρθρου του κ. Κορομπίλη στο οποίο σας κατήγγειλε για ανοχή στο φαινόμενο αυτό. Το Σάββατο όμως στις 23 Φεβρουαρίου, έχω φωτογραφίες που δείχνουν ότι στο χώρο της δημοτικής αγοράς και προς την πλευρά της παλαιάς ηλεκτρική λειτούργησε μια ολοκληρωμένη λαϊκή αγορά. Το μόνο που έλειπε ήταν τα είδη ένδυσης. Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό κάθε Σάββατο αλλά γα το συγκεκριμένο υπάρχουν φωτογραφίες.

Κινδυνεύοντας να δω αύριο φωτογραφία της διοίκησης με κατασχεμένα αντίδια και παντζάρια, θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε το συγκεκριμένο φαινόμενο.

05/03/2013άλλα άρθρα στην κατηγορία Δήμος Καρδίτσας


27/04
2019
27/04/2019
25/04
2019
25/04/2019
23/04
2019
23/04/2019

προβολή όλων των άρθρων της κατηγορίας

στείλτε μου ένα email

επικοινωνήστε μαζί μου κάνοντας χρήσης της παρακάτω φόρμας.