ΆρθραΔήμος ΚαρδίτσαςΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ


ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ


27/06/2013

Μιας και στη διοίκηση του Δήμου Καρδίτσας αρέσουν οι φωτογραφίες, ανεβάζω μόλις τέσσερις που μου έστειλαν οι συνδημότες με e-mail. Δεν έχουν το glamour των φωτογραφιών της διοίκησης αλλά σίγουρα θα τη βοηθήσουνε στο να βελτιώσει κάπως τις επιδόσεις της στον χειρότερο τομέα της: Προστασία περιβάλλοντος, πράσινο και καθαριότητα. Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από μια αυτοσχέδια χωματερή που βρίσκεται σχετικά κοντά στον Βιολογικό Καθαρισμό. Φωτιά μικρής έκτασης βρίσκεται συνεχώς. Ελπίζω να σβήσει ακριβώς αυτή τη στιγμή εξαιτίας της βροχής που ακούω. Ο Δήμος Καρδίτσας ανέχεται τη δημιουργία μιας μεγάλης χωματερής, σαφώς παράνομης, στο ύψος του αναχώματος.

Δε το προχωράω άλλο δημόσια αν και θα έπρεπε επειδή η διοίκηση αποφεύγει τα συμβούλια ώστε να περιορίζει τον αντιπολιτευτικό λόγο και να κρύβει τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι. Ακόμη και αν αυτά ζυγίζουν πολλούς τόνους, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες. Εάν όμως πολύ σύντομα η κατάσταση δε βελτιωθεί η υπόθεση θα πάρει όποιο δρόμο χρειαστεί ώστε να προστατευτεί ο χώρος στον οποίο ζούμε. Η διοίκηση θέλει να δείχνει ένα δυναμικό προφίλ και διαμηνύει σε φίλους μας ότι «δε μας καταλαβαίνει».

Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς είναι και η απαράδεκτη αυτή κατάσταση. Στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ αναμένουμε τις συγκεκριμένες ενέργειες της διοίκησης προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης.

27/06/2013

άλλα άρθρα στην κατηγορία Δήμος Καρδίτσας


27/04
2019
27/04/2019
25/04
2019
25/04/2019
23/04
2019
23/04/2019

προβολή όλων των άρθρων της κατηγορίας

στείλτε μου ένα email

επικοινωνήστε μαζί μου κάνοντας χρήσης της παρακάτω φόρμας.