ΆρθραΔήμος Καρδίτσας, ΣχόλιαΤα χρονικά της Νεράϊδας-Δολόπων


Τα χρονικά της Νεράϊδας-Δολόπων


05/04/2014

Με μεγάλη χαρά έλαβα στο σπίτι μου την τριμηνιαία έκδοση των Νεραϊδωτών «Τα χρονικά της Νεράϊδας-Δολόπων». Τα περισσότερα θέματα αφορούν στο Δήμο μας και παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Για τα ανεπιτήρητα βοοειδή είχα ενημερωθεί καθώς αποτέλεσα τον παραλήπτη της σχετικής νομοθεσίας με σκοπό να την παραδώσω στον παπά-Σωτήρη. Πράγματι, ο Δήμος είναι ο κατεξοχήν αρμόδιος θεσμός και για αυτό το θέμα.

Σχετικά με τον Βιολογικό Καθαρισμό φοβάμαι ότι οι συντάκτες της εφημερίδας δεν έχουν την κατάλληλη πληροφόρηση. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν φοβερά εμπόδια για τη λειτουργία του αλλά η απόφαση που έλαβε το ΔΣ και την οποία φυσικά δεν ψήφισα ορίζει το τέλος της λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού. Η εξέλιξη αυτή είναι η χειρότερη δυνατή. Στη συνεδρίαση μάλιστα είπα ότι εάν γνώριζα την τελική τροπή των εξελίξεων δε θα έγραφα τα δυο άρθρα μαζί με τον φίλο μου Λάμπρο Γάκη και αυτό επειδή στόχος μας ήταν η λειτουργία και όχι η κατάργηση του Βιολογικού Καθαρισμού. Η νέα διοίκηση θα πρέπει να εργαστεί σκληρά εάν επιθυμεί να ανατρέψει την απόφαση του κ. Παπαλού και να θέσει σε λειτουργία τις εγκαταστάσεις.
Το θέμα του Υδροηλεκτρικού Σταθμού στον Μπεσιώτη είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί εκτενή ανάλυση. Παραδέχομαι ότι η γνώμη μου δεν είναι αποκρυσταλλωμένη. Σε περίπτωση που επανεκλεγώ θα μελετήσω τόσο λεπτομερώς το θέμα ώστε να είμαι σε θέση να συμπληρώσω τη μέχρι σήμερα ανάλυση με επιπλέον στοιχεία.
Όσο για τις ανεμογεννήτριες στα Άγραφα δε χρειάζεται να προσθέσω κάτι. Η γνώμη μου είναι ταυτόσημη με αυτή της τοπικής κοινωνίας, εξάλλου ζήτησα προσωπικά την αναβολή του θέματος την πρώτη φορά που η διοίκηση αιφνιδιαστικά το έφερε στο ΔΣ, ώστε το ζήτημα να «ζυμωθεί» στους κόλπους τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και στους φορείς. Η θέση που έλαβα στο ΔΣ ήταν ξεκάθαρη και δεσμευτική.
Σε κάθε περίπτωση νιώθω εξαιρετική τιμή από την κίνηση των συντακτών να μου αποστείλουν τη μαχητική τους έκδοση. Ευχαριστώ θερμά τους συντάκτες που με σκέφτηκαν.
5/4/2014άλλα άρθρα στην κατηγορία Δήμος Καρδίτσας, Σχόλια


22/11
2017
22/11/2017
16/06
2017
16/06/2017
08/04
2016
08/04/2016

προβολή όλων των άρθρων της κατηγορίας

στείλτε μου ένα email

επικοινωνήστε μαζί μου κάνοντας χρήσης της παρακάτω φόρμας.