🛈 Εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης: Η δύναμή μας είστε εσείς! - Δείτε εδώ πως μπορείτε να βοηθήσετε »

ΆρθραΔήμος Καρδίτσας, ΣχόλιαΈνα σχόλιο για τους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς


Ένα σχόλιο για τους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς


19/06/2015

Την Τρίτη θα απαντήσουμε ως διοίκηση σε όλα τα θέματα που έθεσε ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας σχετικά με τη λειτουργία των δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Ως ένα πρώτο σχόλιο θα ήθελα να τονίσω ότι η εικόνα που παρουσιάστηκε από τον Σύλλογο Γυναικών κινείται στα πλαίσια μιας μηδενιστικής θεώρησης. Ως στόχευση της διοίκησης παρουσιάζεται η μετατροπή των Παιδικών Σταθμών σε «υπηρεσίες φύλαξης». Εάν ο Σύλλογος Γυναικών πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο στηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα των δημοτικών Παιδικών Σταθμών θα πρέπει να γνωρίζει ότι στην πραγματικότητα δυσφημεί τις Δομές μας και την επιστημονική δουλειά του καταρτισμένου προσωπικού του Δήμου μας.

Η Διεύθυνση των Παιδικών Σταθμών λαμβάνει πρόνοια ώστε να εξυπηρετήσει και για τη σχολική χρονιά που έρχεται τον μέγιστο δυνατό αριθμό παιδιών. Αυτό βέβαια δε συμβαίνει εφέτος αλλά διαχρονικά και αποδεικνύει το μεράκι και τον άοκνο χαρακτήρα των προσπαθειών του στελεχιακού δυναμικού των Παιδικών.

Καθώς η σχολική χρονιά τελειώνει θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς των παιδιών για το επίπεδο της συνεργασίας μας και για την πρόθεσή τους να αποτελούν διαρκώς τη ζωντανή διαφήμιση των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας. Η φετινή χρονιά ήταν σχετικά καλή αν και με μικροπροβλήματα για τα οποία ζητάμε συγγνώμη. Η χρονιά που έρχεται θα είναι σαφώς καλύτερη.

Οι γονείς των παιδιών της προσχολικής ηλικίας μπορούν με σιγουριά να εμπιστεύονται τους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς δηλώνοντάς τους σε υψηλές θέσεις προτίμησης στο ΕΣΠΑ, κάτι που σίγουρα έχουμε όλοι μας ανάγκη καθώς η χρηματοδότηση του προγράμματος διασφαλίζει την άριστη λειτουργία τους!άλλα άρθρα στην κατηγορία Δήμος Καρδίτσας, Σχόλια


01/04
2021
01/04/2021
12/11
2020
12/11/2020
12/11
2020
12/11/2020

προβολή όλων των άρθρων της κατηγορίας

στείλτε μου ένα email

επικοινωνήστε μαζί μου κάνοντας χρήσης της παρακάτω φόρμας.