Εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης: Η δύναμή μας είστε εσείς!


Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ δε διαχειρίζεται -και το κυριότερο δε σκοπεύει να διαχειριστεί- «πολιτικό» χρήμα.

Γνωρίζουμε ότι στη χώρα μας το ζήτημα της χρηματοδότησης πολιτικών κομμάτων και υποψηφίων έχει συχνά τεθεί υπό εξέταση, κυρίως λόγω του μεγάλου αριθμού καταγγελιών σχετικά με τα φαινόμενα κατάχρησης των χρηματοδοτήσεων (ΟΟΣΑ, 2018).

Στο πλαίσιο των πολιτικών ακεραιότητας σχετικά με την πολιτική χρηματοδότηση και την πολιτική ηθική, δεσμευόμαστε ότι θα δημοσιεύουμε ανά δυο ημέρες το ποσό που θα συγκεντρώνεται με τον τρόπο αυτό. Εξάλλου, σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, για κάθε κατάθεση απαιτείται η αναγραφή του ονόματος του δωρητή και η έγγραφη συναίνεσή μας. Έτσι, δε θα γίνουν αποδεκτά τυχόν μεγάλα ποσά που θα οδηγούσαν σε σχέσεις εξάρτησης.

Η συγκέντρωση πόρων για την πρωτοβουλία μας ώστε να αλλάξει κάτι στον τόπο μας και οι πολιτικές fundraising εναρμονίζονται διεθνώς με τις αρχές της διαφάνειας και λογοδοσίας, οι οποίες πρέπει επιτέλους να βρουν τη θέση τους στην τοπική αυτοδιοίκηση

Γίνε μέτοχος της προσπάθειάς μας! Ενίσχυσε τον ειδικό εκλογικό λογαριασμό της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. Δυνάμωσε κι εσύ τη φωνή μας για μια καλύτερη αυτοδιοίκηση.

Στοιχεία Λογαριασμού

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR77 0171 2440 0062 4416 5633 863

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ - Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣστείλτε μου ένα email

επικοινωνήστε μαζί μου κάνοντας χρήσης της παρακάτω φόρμας.